Hoofdpagina >> Over Snelheidsinfo.nl >> Disclaimer

Snelheidsinfo.nl disclaimer

1.Ondanks deze website en de informatie daarop met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, zijn wij op geen enkele wijze aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en/of voor de eventuele gevolgen (bijvoorbeeld een bekeuring, schade etc.) van het gebruik daarvan. U gebruikt de informatie op eigen risico!
2.Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor wat bezoekers in de chatbox en/of het discussieforum van Snelheidsinfo.nl doen en laten (zowel qua inhoud als qua gebruik etc.) .
3.Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor links en verwijzingen naar externe bronnen/website's of iets dergelijks en de informatie die zich daarop bevindt.
4.Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor de inhoud van de reklamebanners en eventuele onjuistheden hierin/hiervan en de links en verwijzingen waarheen u wordt geleidt als u erop klikt.
5.U mag de informatie op deze website alleen voor niet-commerciŽle doeleinden gebruiken, en dit alleen met alle vermeldingen (zoals bronvermelding, copyright, eigendomsrechten).
6.Voor commerciŽle doeleinden mag de informatie op deze website slechts gebruikt worden na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Snelheidsinfo.nl en dit alleen onder de voorwaarden te vinden in punt 5 van deze disclaimer en eventuele extra voorwaarden van Snelheidsinfo.nl
7.Het opgegeven e-mailadres wordt niet aan derden gegeven, maar is uitsluitend nodig om het mailtje te kunnen versturen. Snelheidsinfo.nl is niet aansprakelijk voor eventuele misbruik van deze service, gemaakt door bijvoorbeeld hackers, ondanks de grote voorzorgsmaatregelen.
8.Snelheidsinfo.nl vermeldt alle nieuwtjes op het gebied van snelheid en verkeer. Dit dient slechts ter informatie en vermaak. Snelheidsinfo.nl zet niemand aan om het daadwerkelijk ook uit te voeren, wat overigens geldt voor alles wat op haar website staat, en is hiervoor niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk.
9.Ondanks onze grote voorzorgmaatregelen zijn wij niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk, op geen enkele wijze, voor misbruik door derden van de gegevens op de server.
10.Het is niet toegestaan deze website te framen.
11.Snelheidsinfo.nl behoudt zich het recht voor om deze disclaimer te allen tijde te wijzigen en/of te herzien. U dient zich aan deze voorwaarden te houden en regelmatig deze pagina te bekijken om u van de actuele voorwaarden waaraan u gebonden bent op de hoogte te stellen.