Hoofdpagina >> Over Snelheidsinfo.nl >> Credits

Snelheidsinfo.nl credits

Snelheidsinfo.nl is opgezet om jou en alle andere medeweggebruikers te informeren over de snelheidscontroles van de politie en KLPD (Korps Landelijke Politie Diensten) en de daaraan gerelateerde onderwerpen. Je kan op Snelheidsinfo.nl dus onder andere lezen hoe een snelheidscontrole werkt (zowel in de praktijk als in de theorie), achtergrondinformatie en bekeuringstarieven vinden, wat weggebruikers tegen de controles verzinnen, wat andere weggebruikers er van vinden (Chatbox en discussieforum!) en ga zo maar door.

Waarom we deze website opgezet hebben?
Wij zijn dagelijks op de weg en reizen door het hele land (vanwege een aantal activiteiten van de leden van ons team) en komen de een na de andere snelheidscontrole tegen. De inmiddels opgebouwde ervaring willen we graag met anderen delen.

Deze website is slechts bestemd voor het verstrekken van onafhankelijke en betrouwbare informatie. Maar let wel op: je gebruikt de informatie op eigen risico. Snelheidsinfo.nl is nergens aansprakelijk voor ondanks de zorgvuldige samenstelling van de informatie. Lees ook onze disclaimer!

Als je een opmerking, suggestie of aanvulling hebt, horen wij dat graag van jou! De feedback die we van onze bezoekers krijgen helpt ons namelijk om onze website verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Veel plezier op de website!

Het Snelheidsinfo.nl team